Itt a Google Panda legújabb verziója!

Szeretné, ha weboldala jó helyezést érne el a Google-ben? Fektessen nagy hangsúlyt weboldalának tartalmára, hiszen a Google a silány tartalommal ellátott weboldalakat hátrébb sorolja!
A rossz minőségű weboldalak kiszűrésére létrejött Google Panda 2011 februárjában jelent meg. A legerőteljesebb hatású algoritmus frissítés volt, mely a találati lista közel 12%-át érintette. Nagyon sok weboldal organikus keresése esett vissza a Panda hatására, ezt szemlélteti a következő két ábra is:
Kép forrása: Smartinsights.com

A Google Panda megjelenése óta folyamatosan jelentek meg frissítések, idén májusban pedig Matt Cutts a Google webspam elleni osztály vezetője bejelentette a Google Panda legújabb frissítését, a 4.0-át!

A Panda 4.0-ról egyelőre nincsenek részletekbe menő információk, azonban várhatóan kicsit enyhül a Panda algoritmus szigorúsága, ez elsősorban a kisebb weboldalaknak fog kedvezni. Fontos információ még, hogy az egyes nyelvekre eltérő hatással lesz az algoritmus változás, az angol nyelvű weboldalak esetén a találatok kb. 7,5 %-át érinti.

Figyelje Ön is weboldala statisztikáját!

A következő hetekben érdemes többször is ránéznie weboldala statisztikai eredményeire, és megfigyelni az organikus keresésekből érkező látogatók számának esetleges változását!

Ossza meg ismerőseivel:
Iwiw Facebook Twitter Tumblr Google