Dentaltech

Dentaltech

dentaltech.hu

Pécs legújabb Fogtechnikai Laboratóriuma, CAD-CAM lezer/frez centruma számára egy rendkívül modern, reszponzív portfólió oldalt készítettünk, melyen keresztül a termékek és a szolgáltatások bemutatása mellett lehetőség van online fogtechnikai munkalap kitöltésére is rendelés esetén.

Dentaltech

A Dentaltech a 2013-as év 5-6. fogászati témájú projektje, amin dolgozunk, mégis mindegyik képes teljesen új kihívások elé állítani minket. A fogtechnikai centrum oldalánál egyrészt esztétikusan és könnyen elérhetően be kellett mutatnunk az információkat, másrészt a regisztrált megrendelők számára olyan rendelési lehetőséget kellett létrehozni, ami otthonos környezetet teremt számukra. Mivel 4 nyelvű oldalról van szó, így különösen kiemelten kellett kezelni a mobiloptimalizációt.

dentaltech.hu

Dentaltech

Egy új, modern fogtechnikai labor számára, úgy éreztük, hogy rendkívül modern design-t is kell kialakítani, így kellő figyelemmel készült a terv, annak érdekében, hogy megfeleljen a reszponzivitás kritériumainak. A design mellé olyan szoftvert terveztünk, ami az átlagosnak mondható funkciók mellett olyan online kitölthető fogtechnikai munkalappal rendelkezik, ahol a gyakorlatban használt papírlapon használt formátum köszön vissza.

dentaltech.hu

Dentaltech

A projekt végére elég sok módosításon esett át az alapkoncepció, így rengeteg kiegészítő funkció került a szoftver adminisztrációs felületére, annak érdekében, hogy egyszerűsítse a labor munkafolyamatait. Technikailag pedig 100%-ban reszponzív honlapot készítettünk, ahol minden oldal három különböző nézettel rendelkezik, ami attól függően váltakozik, hogy milyen eszközről böngészik a látogató. Íme néhány példa a weboldal mobil megjelenítésére: 1, 2, 3)

dentaltech.hu

Dentaltech

Egyedi webes arculat
WB webshop CMS 3.4 háttérrendszer és a weboldal programozása, felépítése, SEO
Teljes körű web-hosting szolgáltatás
Reszponzív web design: (példanézetek: 1, 2, 3)
Egyedi navigációs slider
Online kitölthető fogtechnikai munkalap

dentaltech.hu

10 éve jelent meg az első WB logóval ellátott weboldal

Azóta rengeteg idő telt el, amit arra fordítottunk, hogy folyamatosan fejlesszük tudásunkat, minél jobban kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit és minél több maradandó alkotást jegyezzünk az internetes piacon.

Közel 200 elkészült weboldal, webshop és webalkalmazás

Tevékenységi körünkbe tartoznak a következő szolgáltatások: Webfejlesztés, Online marketing, Tanácsadás / stratégiatervezés, Kreatív és designtervezés, Web-hosting, Mobil alkalmazás fejlesztés, Multimédiás szolgáltatások.

Fő erősségeink a teljesen egyedi webes arculatokban

és a felhasználó, adminisztrátor és keresőbarát tartalomkezelő rendszerünkben rejlik. Kevés olyan weboldalkészítéssel foglalkozó cég van Magyarországon, akik olyan részleteiben foglalkoznak munkáikkal, mint, ahogy az nálunk látható. Fiatalos, dinamikus csapatunk kész minden egyedi igény megvalósítására!