Pécsiközgáz

Pécsiközgáz

pecsikozgaz.hu

A pecsikozgaz.hu a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának egy olyan microsite-ja, ami egy olyan kampány érkező oldalául szolgált, ahol szélsőséges kommunikációval érveltek a piacképes diplomák mellett.

Pécsiközgáz

Az oldal fókuszában a videók állnak, amik azt akarják bemutatni a látogatóknak, hogy van értelme a piacképes diplomáknak, így nem mindegy, hogy hol kezdik meg a tanulmányaikat.

pecsikozgaz.hu

10 éve jelent meg az első WB logóval ellátott weboldal

Azóta rengeteg idő telt el, amit arra fordítottunk, hogy folyamatosan fejlesszük tudásunkat, minél jobban kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit és minél több maradandó alkotást jegyezzünk az internetes piacon.

Közel 200 elkészült weboldal, webshop és webalkalmazás

Tevékenységi körünkbe tartoznak a következő szolgáltatások: Webfejlesztés, Online marketing, Tanácsadás / stratégiatervezés, Kreatív és designtervezés, Web-hosting, Mobil alkalmazás fejlesztés, Multimédiás szolgáltatások.

Fő erősségeink a teljesen egyedi webes arculatokban

és a felhasználó, adminisztrátor és keresőbarát tartalomkezelő rendszerünkben rejlik. Kevés olyan weboldalkészítéssel foglalkozó cég van Magyarországon, akik olyan részleteiben foglalkoznak munkáikkal, mint, ahogy az nálunk látható. Fiatalos, dinamikus csapatunk kész minden egyedi igény megvalósítására!