TOMRW

TOMRW

tom.rw

A TOMRW közösségi és hír index a Trendensity adataira alapozva tesz közzé tartalmakat arról, hogy az egyes iparágak és vállalatok hogyan teljesítenek az interneten fellelhető információk alapján.

TOMRW

Az oldal arra helyezi a hangsúlyt, hogy a közösségi médiába és a hírek adatai hol metszik a pénzügyi és gazdasági szférát. Erre pedig létrehozott egy szoftvert, ami integrálja az adatokat egy alkalmazáson keresztül és értékes információkat nyer ki belőle.

tom.rw

10 éve jelent meg az első WB logóval ellátott weboldal

Azóta rengeteg idő telt el, amit arra fordítottunk, hogy folyamatosan fejlesszük tudásunkat, minél jobban kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit és minél több maradandó alkotást jegyezzünk az internetes piacon.

Közel 200 elkészült weboldal, webshop és webalkalmazás

Tevékenységi körünkbe tartoznak a következő szolgáltatások: Webfejlesztés, Online marketing, Tanácsadás / stratégiatervezés, Kreatív és designtervezés, Web-hosting, Mobil alkalmazás fejlesztés, Multimédiás szolgáltatások.

Fő erősségeink a teljesen egyedi webes arculatokban

és a felhasználó, adminisztrátor és keresőbarát tartalomkezelő rendszerünkben rejlik. Kevés olyan weboldalkészítéssel foglalkozó cég van Magyarországon, akik olyan részleteiben foglalkoznak munkáikkal, mint, ahogy az nálunk látható. Fiatalos, dinamikus csapatunk kész minden egyedi igény megvalósítására!