Rólunk

10 éve jelent meg az első WB logóval ellátott weboldal, azóta rengeteg idő telt, amit arra fordítottunk, hogy folyamatosan fejlesszük tudásunkat, minél jobban kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit és minél több maradandó alkotást jegyezzünk az internetes piacon.

Feladatunk, hogy megismerjük ügyfeleink igényeit, közösen kialakítsuk azt a koncepciót, ami megfelel a vállalkozás céljainak, a célpiac elvárásainak és az alapvető webes követelményeknek. Célunk, hogy partnereink internetes megjelenése kiemelje a vállalatot versenytársai közül és biztos pontként szolgáljon a vállalkozás életében.

Közel 200 jegyzett referenciamunkával rendelkezünk weboldal, webshop és webalkalmazás kategóriában.

Fő erősségeink a teljesen egyedi webes arculatokban, és a felhasználó, adminisztrátor és keresőbarát tartalomkezelő rendszerünkben rejlik. Kevés olyan weboldalkészítéssel foglalkozó cég van ma Magyarországon, akik olyan részleteiben foglalkoznak munkáikkal, mint, ahogy az nálunk látható. Fiatalos, dinamikus csapatunk kész minden egyedi igény megvalósítására!

Weboldalainknál nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy minden népszerű böngészőben megfelelően működjön, továbbá az egyre jobban elterjedő mobileszközök és tabletek számára is akadálymentes megjelenést biztosítunk (kiemelten kezeljük az iPhone, iPad és az Android optimalizálást).

Természetesen egy weboldal élete nem áll meg az átadás pillanatában, tanácsadói munkánkon keresztül segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb online marketing eszközöket és szolgáltatásokat, amelyek segítségével sikeres termelő eszközzé válhat az internetes megjelenés.

Tekintse meg referenciáinkat!