Közelmúltban átadott weboldalaink

Eljött az ideje, hogy egy kis időt fordítsunk arra, hogy néhány elkészült referenciánkat megosszunk az oldalunkon. Mozgalmas időszakot élünk, rengeteg érdekes, kihívást jelentő projekten dolgozunk jelenleg is, reméljük, hogy sikerült maradandó alkotásokat jegyezni továbbra is.

Dentaltech

Pécs legújabb Fogtechnikai Laboratóriuma, CAD-CAM lezer/frez centruma számára egy rendkívül modern, reszponzív portfólió oldalt készítettünk, melyen keresztül a termékek és a szolgáltatások bemutatása mellett lehetőség van online fogtechnikai munkalap kitöltésére is rendelés esetén.

Reszponzív technológiával az oldal képes arra, hogy a különböző eszközökön (számítógép, tablet, okostelefon) egyedi, rá szabott nézetben jelenjen meg. Ez a módszer azért is előnyös, mert nem szükséges hozzá külön mobilweboldalt készíteni, mégis mindig megfelelő méretben jelennek meg a tartalmak a böngészőkben, nem kell nagyítani, kicsinyíteni azt. Íme néhány példa a weboldal egyedi mobilnézeteire:


Harley Street Dental Implant Centre

London történelmi belvárosában, a Harley Streeten található patinás rendelő számára készített céloldal, amely a centrum marketingtevékenységének kiszélesítése érdekében jött létre. Kiemelt ajánlataik így új köntösben jelenhetnek meg a brit közönség számára.


Mecsek portéka

A Pécsi Kistérség helyi termékeinek védjegye, a Mecsek Portéka. A védjegy a helyi termékek, márkák felépítését, a vállalkozások fejlődésének elősegítését és a térség imázsának emelését célozza meg.
Lehetővé válik, hogy az itt élő emberek megismerjék a helyi portékákat, és tudatosan a környékbeli termelők és kézművesek termékeit válasszák vásárláskor.

A vásárló számára ellenőrizhetővé válik a termék eredete, összetétele, kapcsolatba kerülhet a termelővel/kézművessel.


Hubertus Vadászház Körcsönye

"Vadásznak lenni nagy öröm, kimondhatatlan gyönyörűség." - Baranya megyében, a déli országhatárhoz közeli Bogdása település mellett helyezkedik el a vadászház, ami természetes környezetben nyújt korszerű, a mai igényeknek mindenben megfelelő szálláslehetőséget, vadászati területet.


Webstar redesign

A Webstar csoport dinamikus fejlődésének köszönhetően olyan szerteágazó lett a tevékenység, hogy weboldalukat egy új nyitóoldallal kellett ellátni. Ebben nyújtottuk segítségünket, egy viszonylag egyszerű, de érthető grafikával és sitebuild munkával. Animációink érdekesé teszik a flat designt.


Innate Wisdom

Újabb londoni megrendelésnek tettünk eleget az Innate Wisdom, egyszerű portfólió oldalával. Jurgen Schmidt, német pszichoterapeuta Londonban, a honlap célja pedig, hogy röviden bemutassa a tevékenységet és lehetőséget biztosítson a kapcsolatfelvételre.


Magyar Gyermekkardiológusok tudományos, szakmai szervezete

Beteg Újszülöttekért alapítvány

Mindkét weboldal hasonló, egyszerű felépítéssel rendelkezik, fő céljuk, hogy esztétikus formában bemutassák a tevékenységet. A fejlesztési költség nagyobb részét támogatásunk segítségével viteleztük ki.


Lukácsdent

Dr. Lukács Dénes fogorvos, szájsebész, szakorvos weboldala.

Ossza meg ismerőseivel:
Iwiw Facebook Twitter Tumblr Google