Online marketing tanácsadás és kivitelezés

Online marketing alatt nem egyszerűen az Offline marketing átültetését értjük internetes környezetbe. A marketing az internet megjelenésével teljesen új értelmet nyert, mára pedig olyan lehetőséget jelent használói számára, ahol már nem arról beszélünk, hogy az eladó információt közvetít a potenciális vásárlói körének, hanem megszólítja egyszemélyes vevőjét és kapcsolatba kerül vele. Az Online marketing emberközpontúbb kommunikációt hoz létre, magas és mérhető hatékonysággal, költséghatékony módon. A kommunikáció célja, hogy bizalmat ébresszen a vásárlóban.

A marketing szakemberek rengeteg álláspontot képviselnek, de egy dologban biztos, hogy egyetértenek: a sikeres marketing lényege, hogy minél jobban megismerjük ügyfeleinket, partnereinket és versenytársainkat, továbbá tisztában legyünk saját gyengeségeinkkel és erősségeinkkel, és mindezek tudatában alakítsuk marketing stratégiánkat. Segítségünkkel a fejlődésre szánt idő, energia és pénz oly módon koncentrálódhat a vállalat céljainak megvalósítására, amire egyetlen hagyományos média sem képes.

Online marketing tanácsaink személyre szabottan segítenek eligazodni az internetes piac útvesztőiben. Már a weboldal készítési ideje alatt megismerjük megrendelőink igényeit, tevékenységüket, így pontos információkkal tudunk szolgálni számukra. Kérdéseiket bármikor feltehetik és mi állunk rendelkezésükre, hogy megkeressük a legjobb megoldásokat. Informatikai háttérrendszerünk biztosítja, hogy megrendelőink maguk töltsék fel híreiket, cikkeiket, mi pedig segítünk abban, hogy az általuk megírt információ olyan köntösbe bújjon, ami megfelel az oldal hangulatának, a megcélzott vásárlói kör és az internetező közönség elvárásainak. Folyamatosan nyomon követjük a weboldal látogatottsági adatait, melynek ismeretében tanácsokkal látjuk el a partnerünket, arról, hogy milyen irányban lehet, illetve érdemes tovább haladni, mi az, amin változtatni kell, vagy el kell hagyni.